Casa Cristina

200 m2, alt på en flate. Tre store soverom, stue m/peis, kjøkken, spisestue, to bad m/dusj og kontor. Trapp opp til tak med terrasse. Store verandadører i glass gir flott utsikt og utgang til veranda og patio (300 kvm).
I tillegg til elektrisk oppvarming og peis er det installert termostatstyrt vannbåren varme (gassvarmet) med radiator i alle rom og varme i gulv på begge bad.
Stillegående aircondition/varmepumpe er installert i stuen og på alle tre soverom.
Huset har 7 sengeplasser (tre dobbeltsenger) og en babyseng.
Kontoret er utstyrt med 24″ HD flatskjerm/TV og HP multifunksjons-blekkskriver. Det trådløse nettverket har god kapasitet og er testet med godt resultat på IP-telefoni. Eneste du trenger er din bærbare PC.

Casa Victoria

40 m2, bygget ferdig av oss. Inneholder soverom, WC/vaskerom, bad m/dusj og WC. Stor åpen stue i to plan, kjøkkenkrok med åpning mot spisebord. Utgang mot patio og bassenget. Totalt fem soveplasser fordelt på soverom med dobbeltseng, enkeltseng i stue + sovesofa. Avansert og støyfri aircondition/varmepumpe er installert. Her er det koselig å bo!

 

Casa Eirik

60 m2, bygget i koselig gammel stil. Var tidligere eiendommens bibliotek.
Stor stue m/peis, stillegående aircondition/varmepumpe, WC m/servant, stort bad/vaskerom m/dusj og WC. Egen liten patio med frukttrær. Totalt fem soveplasser fordelt på soverom med dobbeltseng, enkeltseng i stue + to behagelige sovestoler (trekkes og legges flate når de benyttes som senger).
Huset har TV og egen tuner som tar inn de norske kanalene og mange flere.

 

Uteområde

Den store (300 m2) patioen er et naturlig samlingspunkt, skapt for rekreasjon og hyggelig samvær. De tre boenhetene har alle dør ut mot patioen. Husene og muren rundt gjør at plassen er rammet inn og en får full oversikt over hvor lekende barn til enhver tid befinner seg, her er det ingen fare for at noen stikker av :-) Bassenget gir deg et forfriskende bad og finnes kun noen meter unna. Dusjkrok for bassenget er integrert i muren, under overbygget ved bassenget finnes det en koselig peis. Her kan du nyte freden.